Installere PDF-leser for brevlesing i Digipost

Hvis du har WindowsHvis du har Mac

Hvis du bruker Safari, Chrome eller Firefox

Du trenger ikke gjøre noe.

Alle disse nettleserne har innebygget støtte for å vise PDF-filer. Derfor vil brevene dine i Digipost kunne leses uten at du trenger å installere noe nettlesertillegg.

Dersom du har installert Adobe Reader på Mac, kan dette skape trøbbel for PDF-visningen i Safari. Du kan løse dette ved å gå inn i innstillingene til Adobe Reader og velge at Adobe Reader ikke skal benyttes for PDF-visning i nettleseren.

Hvis du bruker Opera

På Mac støtter dessverre ikke denne nettleseren PDF-filer.

Du vil fortsatt kunne bruke Digipost i denne nettleseren, men de fleste brev vil ikke kunne leses inne i Digipost. Når du åpner brevene, vil du få mulighet til å laste dem ned slik at du kan lese dem på din maskin. Dersom du ønsker en bedre opplevelse, anbefaler vi deg å bruke Chrome, Firefox eller Safari.

Bruker du Chrome eller Firefox vises PDF-filer automatisk i Digipost

Vi anbefaler at du bruker den nyeste versjonen av nettleseren din. Velger du Chrome eller Firefox vises PDF-filene direkte i Digipost. Dersom du bruker andre nettlesere kan du innstallere nettlesertillegg for støtte av PDF-filer.

Hvis du bruker Internet Explorer

Vi anbefaler å bruke Adobe Reader. Dette nettlesertillegget er det mest brukte for PDF-lesing og er godt støttet i Internet Explorer. Andre nettlesertillegg kan også fungere, men er ikke offisielt støttet av Digipost.

1. Last ned Adobe Reader
2. Følg instruksjonene for installering

Når du laster ned, skal du få instruksjoner om hvordan du installerer PDF-leseren.

Når du har installert Adobe Reader, bør du starte nettleseren din på nytt. Når du nå logger deg inn i Digipost, vil brevene dine kunne leses. Dersom du har videre problemer med dette, er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.

Hvis du bruker Opera

På Windows støtter dessverre ikke denne nettleseren PDF-filer.

Du vil fortsatt kunne bruke Digipost i denne nettleseren, men de fleste brev vil ikke kunne leses inne i Digipost. Når du åpner brevene, vil du få mulighet til å laste dem ned slik at du kan lese dem på din maskin. Dersom du ønsker en bedre opplevelse, anbefaler vi deg å bruke Chrome eller Firefox.